Είμαι η Marina … της Danovits Collection, προμηθευτής 100% φυσικών υφασμάτων υψηλής ποιότητας, από την καρδιά της Ασιατικής Ρωσίας.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα μέρη αυτά, υιοθετώντας την κουλτούρα και την αγάπη όσων έχουν έρθει σε επαφή με τη συλλογή των πρώτων υλών, την επεξεργασία ιδιαίτερων ινών και το εμπόριο εκλεκτών υφασμάτων.

Η οικογενειακή παράδοση ενασχόλησης με πρόσταξε να τη συνεχίσω αλλά ταυτόχρονα να την εξελίξω. Έτσι, άρχισα τα ταξίδια κουβαλώντας στις βαλίτσες μου μνήμες και αρώματα από τις σχολικές εκδρομές στις βαμβακοφυτείες. Ταξίδεψα πολύ, έψαξα , έμαθα , ξετρύπωσα πηγές παραγωγής που μόνο μυημένοι μπορούν να φθάσουν.

Η έρευνα μου γεμάτη πάθος για να ανακαλύψω σπάνιους θησαυρούς και πολυτελή πανιά.

Για πολλά χρόνια ασχολήθηκα επαγγελματικά με το χώρο της διακόσμησης , ο οποίος μου έδωσε την απαραίτητη τεχνογνωσία να σχεδιάζω ολοκληρωμένες λύσεις χρησιμοποιώντας τα υφάσματα με προχωρημένες μεθόδους για τη δημιουργία ή αναδιαμόρφωση του προσωπικού ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Η διαδρομή μου με έφερε στο σήμερα, υπερήφανη για την κατοχή της μεγαλύτερης συλλογής - γκάμας λινού υφάσματος σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ασχολούμαι αποκλειστικά και μόνο με πανιά υψηλών ποιοτικών προτύπων, σε συνεχώς ανανεωμένες συλλογές και ποικιλίες πλέξεων, πρωτότυπων σχεδίων, χρωμάτων :

Μαλλί
Λινό
Βαμβάκι
Bamboo
Μετάξι
Οικολογικές Γούνες
Βελούδο
Δαντέλες

Απευθύνομαι σε λινοσχεδιαστές, επιχειρηματίες, βιομηχανίες, βιοτεχνίες , επαγγελματίες που ασχολούνται με την ένδυση, επίπλωση, ξενοδοχειακό εξοπλισμό, τουριστικό τομέα, λευκά είδη, υποδήματα, με κοινό παρονομαστή την αγάπη για το φυσικό υλικό και την έμφασή στη ποιότητά του.

Για να γνωρίσετε από κοντά το πανί, να το μυρίσετε ,να το αγγίξετε, να απολαύσετε το χάδι της υφής του , να διαπιστώσετε την απαράμιλλη ποιότητά του δημιούργησα ένα ζεστό ατμοσφαιρικό χώρο δειγματισμού, όπου θα βρείτε και έτοιμες προτάσεις ιματισμού και οικιακού εξοπλισμού.

Η προσωπική εξυπηρέτηση και ο προσανατολισμός στις εστιασμένες απαιτήσεις σας με οδηγούν πολλές φορές στο δικό σας χώρο , όπου φορτωμένη με πλούσια δείγματα , σας προτείνω εναλλακτικές προτάσεις ικανοποιώντας και τα πιο απαιτητικά αισθητικά και ποιοτικά κριτήρια.

Σχέσεις εμπιστοσύνης με έμπειρους και διάσημους σχεδιαστές που δραστηριοποιούνται σε Ελλάδα, Μιλάνο , Παρίσι αποδεικνύουν τον επαγγελματισμό, την άμεση ανταπόκριση και τη συνέπεια στις on time παραδόσεις μου.